Een villa bouwen

Nieuwe villa bouwen? Eén partij voor al uw bouwzaken
Kiest u voor het bouwen van een nieuwe villa bij bouwbedrijf Future-Home? Dan bent u verzekerd van zorgeloos bouwen. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor alle activiteiten die voortvloeien uit nieuwbouw. Wij vragen voor u onder andere een principeaanvraag aan bij de welstandscommissie en wij zetten ook de bouwvergunningsprocedure voor u in gang. Zo kunt ú zich volledig richten op de keuzes die u tijdens het bouwen van uw nieuwe villa moet maken.

Uw nieuwe villa, ontworpen onder architectuur.
Future-Home werkt niet met modelwoningen, elk ontwerp is uniek. Bij ons bent u nauw betrokken bij de ontwerpfase en bepaalt u dan ook zelf het uiteindelijke ontwerp van uw villa. Door de vele mogelijkheden bij Future-Home is elke villa weer anders. Zo heeft u altijd een huis op maat! Bekijk hier voorbeelden van door ons gebouwde villa’s.

Duidelijke bouwplanning; een nieuwe villa bouwen zonder stress
Bij de start van de bouw van uw nieuwe villa, ontvangt u een overzichtelijke bouwplanning. Op deze planning kunt u per week het stadium terugvinden waarin de bouwfase zich bevindt. Tevens kunt u zien wie voor welke activiteit verantwoordelijk is. Dit kan Future-Home zijn, maar ook u als koper of één van de toeleveranciers. Een duidelijke planning en goede onderlinge communicatie stellen wij hierbij centraal. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens de bouw van uw huis.

Plannen voor een nieuwbouw villa? Vraag dan nu de “Villa bouwen brochure” aan.