Plannen voor een nieuwbouw villa? Vraag dan nu de Villa bouwen brochure aan. Zin om een van uw ideeen online uit te werken? Gebruik dan onze Villa-configurator.

Een rietgedekte villa bouwen. Dat kan met het Future-Home keuzeconcept.

Een rietgedekte villa bouwen is een vak apart. Het ontwerp van de villa moet passen bij uw bouwkavel maar ook geschikt zijn voor een rietgedekt dak. Dat is lastig, vooral als u geen ervaring hebt met het ontwerpen van een rietgedekte villa. Kies daarom voor het Future-Home totaalconcept. Wij zijn een aannemer die uw rietgedekte villa echt “op maat bouwt”, persoonlijke aandacht staat bij ons voorop! Dit houdt in, dat wij samen met u en volgens uw wensen en eisen, uw luxe droomvilla met rietgedekt dak samenstellen binnen uw budget.

Bij Future-Home is elke nieuwe villa uniek en wij ontwerpen deze onder architectuur (van Casco tot en met Sleutelklaar). Wij bieden u tijdens het gehele bouwproces een eigen architect die samen met u uw rietgedekte villa schetst en ontwerpt. Informeer er eens naar. Wij vertellen u graag alles over ons Future-Home Villa concept.

Rietgedekte villa laten bouwen? Vraag de brochure.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een rietgedekte villa? Vraag dan het gratis Future-Home inspiratiepakket aan.