Plannen voor een nieuwbouw villa? Vraag dan nu de Villa bouwen brochure aan. Zin om een van uw ideeen online uit te werken? Gebruik dan onze Villa-configurator.

Een villa laten bouwen? Wat komt er allemaal bij kijken?

U wilt een villa laten bouwen. Waar moet u denken en hoe gaat het proces in zijn werk. Op de website van het tijdschrift Elsevier vonden wij een heldere uitleg van de verschillende stappen als u een nieuwe villa wilt laten bouwen.

Villa laten bouwen? Dit zijn de stappen:

  1. Denk goed na over de keuze. Is nieuwbouw van een villa de beste optie. Het kost nl. meer tijd dan verhuizen naar een bestaande villa.
  2. Maak een overzicht van uw wensen en denk hierbij ook aan de details. Die bepalen nl. het karakter van uw nieuwe villa.
  3. Regel de financieen. Voordat u een kavel koopt is het verstandig om te weten wat uw totale budget is. Wij kunnen u overigens helpen met het bepalen van het budget. U kunt hiervoor ook onze villa-configurator gebruiken.
  4. Koop een kavel of neem een optie. Ook in deze fase adviseren wij u graag. Een villa laten bouwen op een nieuwe kavel heeft namelijk altijd een specifieke aanpak. Onze architect adviseert u graag.
  5. Ga in gesprek met het bouwbedrijf. Leg uw ideeen op tafel en laat een eerste voorstel maken. Wilt u eerst zien wat er allemaal mogelijk is? Bestel dan het Future-Home inspiratiepakket.

Lees het hele artikel over het laten bouwen van een villa op de website van Elsevier.