Plannen voor een nieuwbouw villa? Vraag dan nu de Villa bouwen brochure aan. Zin om een van uw ideeen online uit te werken? Gebruik dan onze Villa-configurator.

Nieuwe villa. Wat zijn de kosten?

Heeft u plannen voor een nieuwe villa te laten bouwen en bent u benieuwd naar de kosten? Natuurlijk is de grootte van de kavel kostenbepalend. Daarnaast is ook de vorm van de villa bepalend. En het maakt zelfs uit in welke gemeente u uw nieuwe villa gaat bouwen. We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat de prijzen van een nieuwe villa afhankelijk zijn van nog veel meer factoren. Natuurlijk van de mate van afwerking. U kunt kiezen voor een eenvoudige afwerking of een luxe afwerking met bijvoorbeeld luxe deurbeslag en koperen dakgoten.

Ik wil een villa bouwen, wat zijn de kosten?

Mogen we uitnodigen om eens met onze villa-configurator aan de slag te gaan? Hiermee kunt u snel op basis van een aantal vragen uw droomvilla in elkaar klikken en de kosten bepalen.

Ga hier naar onze villa configurator.

Bepaal zelf de kosten van uw nieuwe villa of maak een afspraak.

Wilt u weten wat de kosten zijn van een nieuwe villa? Bekijk dan de mogelijkheden in ons villa inspiratieboek of ga via de link hierboven zelf aan de slag met onze villa configurator. U weet dan snel wat de mogelijkheden zijn en wat een nieuwe villa gaat kosten.