Welkom bij Future-Home. Wij bouwen graag uw nieuwe villa.

Een villa bouwen doet u met Future-Home
Welkom bij Future-Home. Wij zijn een aannemer die echt “op maat bouwt”. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons voorop. Dit houdt in, dat wij samen met u en volgens uw wensen en eisen, uw droomvilla samenstellen binnen uw budget.

Een villa bouwen binnen budget
Meestal hebben onze klanten een vooraf vastgesteld budget voor de bouw van de woning en de aankoop van een kavel. Maar naast een budget heeft u natuurlijk ook veel wensen, ideeën en dromen. Future-Home werkt met een eigen architect die graag al zijn creativiteit inzet om samen met u uw droomhuis te realiseren.

Groot of klein? Daag ons uit
Niet iedere kavel is even groot en uw budget is wellicht ook niet oneindig groot. Geen probleem, daag ons uit en ga een gesprek aan met onze architect. We realiseren graag uw droomhuis, passend binnen uw budget en uw kavel.

Altijd dezelfde kwaliteit en evenzoveel aandacht voor uw nieuwbouw villa.
Als we samen met u uw droomvilla gaan bouwen komen er allerlei zaken aan de orde, bijvoorbeeld de keuze van binnendeuren, kozijnen, trappen en de algemene afwerking. Naast een zeer ruime keuze doen we bovendien een kwaliteitsbelofte aan onze klanten. Wij garanderen u, dat we onafhankelijk van de grootte van uw woning, kavel of budget altijd dezelfde hoge kwaliteit leveren en dat we voldoende tijd en aandacht hebben om het bouwproces tot in de puntjes te begeleiden. Wij zijn uw partner vanaf het eerste idee tot en met de definitieve oplevering.

Kennismaken?
Neem gerust contact op met Roel Gielians of Jelte Jansen voor een vrijblijvende kennismaking, telefoon: 0548-549892.